Uus algus ja juba esimene klassiüritus!

2016/17 õppeaastal üritame taas pärast pausi blogiga alustada. Sellest aastast on aga nii mõnigi asi teistmoodi. Tähtsaim muutus on, et nüüdsest on meie "perre" lisandunud veel 4 last -  väike üheksandike punt on liidetud meie 8. klassiga! See tähendab, et klassi ukse tagant on kuulda veel kõvemat kisa ja, et pahandustes pole süüdi nooremad, vaid ikka vanemad, kes eeskujuks on. Ja see on ju ainult hea, või mis? 
Kahjuks on 8.klassist ka lahkunud Kertu ja Herberth, kuid suhtleme nendega siiani ja loodame, et neil läheb uutes koolides hästi!

Esimese klassiüritusega saime hakkama juba esmaspäevasel 19. septembril, kui hommikupoolikul võtsime rattad ja hakkasime aga hooga Kuutsi suunas väntama, et kõigepealt kella 11 ajaks jõuda Mõniste Koolini. Seal pidasime Mõniste uuel miniarenal maha sõpruskohtumise sealse 8. ja 9. klassiga. 


Mängiti jalgpalli ja võrkpalli, kus moodustati 6-liikmelised segavõistkonnad. Lõbus oli nii mängijal, kui pealtvaatajal!



Varstu ja Mõniste koolide 8. ja 9. klassid.

Pärast tundi täis sporti liikusime taas edasi ratastel. Seekord Mõniste Muuseumi, kus meile tutvustati kõigepealt vanaaja poodi. Soovijad said proovida arvelaual arvutamist ja kommide kaalumist. Igaüks sai ka omal käel pakkida komme. Esimene vabatahtlik oli muidugi Armands :D
Samuti saime näha maju, kus vanasti elati ja millised olid neil erinevatel aegadel elutingimused.

Päeva lõpetasime Airini juures rahulikult süües, vahukomme grillides ja veidi palli toksides. Kõik ratturid jõudsid edukalt ka Varstusse tagasi. Ja siis kiirustasid kõik koju, sest kujutage ette - homseks oli vaja KA veel õppida!





Arutasime vaikselt koos ka, milline võiks olla päeva parim pilt. 2 tükki paistsid kindlasti teiste hulgast välja:

Kommentaarid

  1. Suurepärane algus. Ma olen nii ürituse kui ka uue administraatoriga VÄGA rahul. Hakkan kohe uut üritust organiseerima.

    VastaKustuta

Postita kommentaar

Populaarsed postitused sellest blogist

Tutipäev ja kanuutamine!

Klassiõhtu!