Halloween!

Reedesel päeval, 30.oktoobril, oli Varstu Keskkool juba hommikust saadik saginat ja tegutsemist täis. Panime viimaseid lihve lakkeriputatavatele nahkhiirtele, kinnitasime seintele pealuusid ja lõikasime näod viimastele kõrvitsatele. Koolitundides ei suutnud enam keegi keskenduda, kuna oodati õhtut. Jäime Kertu ja Kariniga peale kooligi majja, kuna ootuselevus ei lasknud lahkuda.
Väga lahe, kuid samas õudne oli vaadata, kuidas maja täitus järjest paljude olenditega, üks jubedam kui teine. Erinevaid kostümeeritud tegelasi saabus kolmest koolist; Vastseliinast, Mõnistest ja Varstust. Klasside esinemiste ajal avastasime aga oma üllatuseks, et me ei tunne paljusid oma kooli õpilasigi ära! Suur osa ajast mõistatasime sõpradega, et aru saada, kes on kes. Väga silmapaistvad olid oma riietusega õpetajad. kes olid koos moodustanud nõidade kamba. 
Peale tutvumismängu ja esinemisi läks lahti disko. Ma arvan, et suurim osa tantsijatest oligi Varstu koolist. Ainult korraks lahkusime saalist, et võtta juua ja veidi jõudu koguda ning siis uue hooga jälle peale hakata. Poisid olid peo algul veidi häbelikult koridoris, kuid pärast natukest palumist ja veenmist olid nemadki koos meiega tantsuplatsil. Pärast umbes kolme tundi tantsimist olid kõik megaväsinud ja valmis koju puhkama minema. Siiski, kuna õhkkond oli mõnus ja positiivne ning nalja sai palju, arvan ma, et selliseid pidusid peaks veelgi korraldama.















Veel pilte saab vaadata SIIT!

Kommentaarid

  1. Suurepärane sissekanne. Mul on järjest rohkem kahju, et ei saanud sellel üritusel olla.

    VastaKustuta

Postita kommentaar

Populaarsed postitused sellest blogist

Tutipäev ja kanuutamine!

Klassiõhtu!

Uus algus ja juba esimene klassiüritus!