Ukse asemel aken, elusad pokemonid jaaa... ee... luikede järv?!

Nagu ka varem paaril korral, on ka seekord kirjutada lausa mitmest asjast, mis on mõnes mõttes koos, kuid mõnes mõttes ka mitte. Alustagem algusest: Varstus on alati osatud omamoodi mõelda, nii ka 20.oktoobril toimunud pidzaamapeoga, mille teemaks, võiks öelda ka isegi, et maskotiks sai huvijuht Ave otsusel Lammas Shaun. Lambad olid esindatud nii fotonurga seintel, kohvikus, aardejahi küsimustes, kui ka laulusõnades! Mööda maja liikus väga erinevat seltskonda - näha oli inimesi pidzaamades ja sussides, ükssarve kostüümides või kontskingades. Kõige rohkem püüdis tähelepanu Airin riietudes Pikachu kostüümi. Mööda maja kõndides kuulis ta tihti "Pikachu, ma püüan su kinni!"
Veel enne peo lahtiminekut tahtsime teha meie klassijuhtaja Elele varajase sünnipäevaüllatuse! Keeruline oli leida aeg, mil Ele ennast klassis polnud, et sisse tuua kook ja roosid ning puhuda täis õhupallid. Me ei saanud ju riskida sellega, et keegi meid mööda koridori asjadega kõndimas näeb ja jutt laiali läheb. Seega meie kasutasime uksena hoopis akent! Nagu meil poleks sellega juba varasemast ajast kogemusi... Mainimata ja tänamata ei saa muidugi jätta Merlet, kes alati võtab osa meie üritustest ja aitab neid korraldada! Pilti ta teha kahjuks ei lubanud, see jääb järgmiseks korraks.


Loodame, et Ele jäi rahule. Mida me küll veel järgmisel aastal välja mõtleme?

Pärast koogisöömist ja tiimides aaretejahti sai iga kool esineda ettevalmistatud kavaga. Nägime laulu, showtantsu ja ka luikede järve.

Pildil Rõuge Kool esinemas.

Keskööl läks lahti ilmselt paljude lemmikosa - tantsida (ja tegelikult laulda ka) sai Respekti saatel. Hiljem tuli DJ pulti Maanus Zilmer. Kuni vähemalt kella kolmeni oli terve maja täis muusikat. Varajastel hommikutundidel kas magati, mängiti võrkpalli, või istuti klassis lihtsalt koos üritades trotsida väsimust. Kindlasti läks pidzaamapidu korda - saadi uusi sõpru teistest koolidest, oldi ööläbi aktiivsed. Ja kui tõesti polnud muu pärast õnnelik olla, mõeldi eesolevale vaheajale...




Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Tutipäev ja kanuutamine!

Miks on Varstu teel rohelised triibud?

Uus algus ja juba esimene klassiüritus!