Pärnu reis!

Viimasest klassiüritusest on möödas juba pikk aeg. Selle aja sees oli meil juba ära ka vaheaeg, aga nüüd asjast - 16.novembril käisime klassireisil Pärnus! Alustuseks uurisime koobast, mis jäi meile tee peale. Koopasse minnes otsisid kõik taskulampe, et üldse midagi näha. Seal oli ka üks pisike käik, mille loomulikult läbi käisime. Meie pettumuseks see meid aga kuhugi ei viinud. Kuna väljas oli sulailm, siis pidasime bussi minnes pisikese lumesõja ka ära. 
Olles Pärnusse jõudnud, oli kõigil meel väga rõõmus sest... me saame ju ujuma! Veekeskuses olime kokku 3 tundi. Selle aja sees jõudsime läbi käia kõik torud ja basseinid, kuid meie lemmikuks jäi ikka kärestik. See pakkus meile kõigile väga suurt lõbu. Nii kui olime alla jõudnud, jooksime kõik koos üles tagasi, et seda teekonda uuesti läbida! Muidugi sai nalja ka päris palju. Pärast ujumist ootas meid üks mõnus lõunasöök - just see mida me vajasime. 
Järgmiseks käisime minizoos, see osutus päeva tõmbenumbriks. Nägime igasuguseid madusid ja ämblikke. Enamusele meist pakkusid maod väga palju huvi ja julgemad said neid käes hoida ning ümber kaela panna, kuid oli ka neid, kes üritasid kokkupuudet madudega vältida. See käik muutus nii vingeks, et enamus ei tahtnud sealt enam ära minna ning osad palusid õpetajat, et ta ostaks neile mõne mao kaasa, kuid seda ei juhtunud. Kahjuks...
Järg oli kino käes. Enne seda oli meil natukene vaba aega, et ostukeskuses ringi käia. See aeg läks väga ruttu ning juba varsti istusime kinosaalis. Muide, film, mida vaatasime, oli "Vasar". Film meeldis samuti kõigile. Enne kojuminekut käisime läbi ka poest, et endale õhtuks süüa osta. Ühesõnaga - päev oli korda läinud!

Jutu kirjutas Kristin (9.klass) ja pildid tegi Merle :)


Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Tutipäev ja kanuutamine!

Klassiõhtu!

Uus algus ja juba esimene klassiüritus!