Klassiõhtu!

Pärast viimaseid jõuluoste ja enne esimesi jõulupidusid suutsime tihedasse kalendrisse ära mahutada ühe õhtu, kus tulime veel viimast korda selle aastanumbri sees tundidevälisest ajast kokku ja veetsime tunde olles nii, nagu meie klassidele iseloomulik - lõbusalt, vabameelselt.
Kõigepealt, kui kõik asjaosalised olid saabunud ja ülejäänud rahvas majast läinud, hakkasid tüdrukud hoolega köögis toimetama samal ajal kui poisid valmistasid ette järgnevaid tegevusi. Pärast müstilist puljongikuubiku kadumist ja koolimaja tulekahjust päästmist sai muuhulgas valmis ka lasanje ja kõik asusid laua taha sööma. 
Õpetaja Ele tuletas meile lauas meelde meie eelmist jõulueelset koosolemist Pähnis. Olime koos lõkke ümber istudes kirja pannud head soovid ja põletanud kogu halva. Ta oli igaühe soovilehekese alles hoidnud. Sellest kujuneski välja meie järgmine tegevus. Me saime kätte oma eelmise aasta soovid, lugesime need läbi ja varsti läksime kooli staadionile, et saaksime koos laternatega õhku lasta uued soovid. Sellega sai palju nalja, kuna osad laternad ei tahtnud üldse kõrgele lendu minna. "Mida SINA küll soovisid, et su latern puu otsast alla kukkus?!?" küsisid mitmed näiteks Armandsilt.
Veel enne kojuminekut tuletasime meelde vanu häid algklassi päevi, mil peaaegu iga päev võis näha meid mööda maja üksteist taga ajamas. Ei tulnud üllatusena, et see on lõbus ka põhikooli lõpuklasside jaoks. Nii lõbus, et kui Ele ütles kellale viidates, et on kojuminekuaeg, tahtsime kõik uuesti mööda maja laiali joosta ja karjuda "SA EI SAA MEID SUNDIDA!". Kahjuks pidime siiski asjad kokku panema ja varsti oligi koolimaja ees hulk autosid, valmis meid koju viima.

















Kommentaarid

  1. Väga armas postitus. Aitäh! Mul on ütlemata hea meel, et me koos oleme üks lahe ja tegus kamp. Lõbusat aastavahetust ja peagi kohtume!!!!

    VastaKustuta

Postita kommentaar

Populaarsed postitused sellest blogist

Tutipäev ja kanuutamine!

Uus algus ja juba esimene klassiüritus!